Svensk fotboll - Betting på svensk elitfotboll

Svensk fotboll. Den brukar bli sågad vid knäskålarna runt om i Europa. Även av våra egna experter och fotbollsälskare. Allsvenskan håller helt enkelt inte lika hög klass som andra ligor runt om i Europa. Många brukar till exempel säga: Vad hade hänt om Chelsea hade mött Malmö FF? Vi är beredda att hålla med. Chelsea hade kört över Malmö FF. Vi är inte säkra på varför det är såhär. Det får någon annan än vi utreda, helt enkelt.

Svensk fotboll - Betting på svensk elitfotboll

Det är populärt att spela på svensk fotboll

Dock kan vi konstatera att det är mycket populärt att spela på svensk fotboll. Vi har ingen statistik direkt men det är nog nästan lika populärt som det är att spela på spansk eller engelsk fotboll. Åtminstone för oss svenskar. Svenska spel är ganska bra på svensk fotboll och har bra koll. Oddsen som du får hos Svenska spel är däremot inte lika bra som de odds du finner på nätet. Vi rekommenderar därför dig att spela på nätet, om du gillar att vinna mer förstås.

Spela på låga divisioner

Alla välkända spelbolag på nätet erbjuder spel på svensk fotboll. Ofta långt ner i divisionerna, och då pratar vi division 3. Detta gör så att du kan ha bättre koll än spelbolagen själva. Det är så många lever på sport betting. Att ha bättre koll än vad spelbolagen har. Resurserna för spelbolagen är inte oändliga och dem är inte övermänskliga. Självklart kan du "spela ut dem", om du har koll på läget.

Hitta rätt information innan du satsar

För att hitta all denna information kan du bland annat vända dig till nätet. Det är viktigt att du tar med allt i beräkningarna, och då menar vi allt. Lagens form, avstängningar, skador, hur mycket det finns att spela för etc.