Betting på politik - Vem vinner valet?

När man tänker på resultatbetting, casinospel och andra hasardspel, förknippar man kanske inte detta med politik? Men faktum är att vadslagning och spel på odds kan appliceras på just politiken - eller vad sägs om att slå vad om vilken slags regering Sverige kommer att få framöver!

Betting på valresultat

Innan valet kunde alla som ville och var intresserade, betta på utgången i det svenska valet i september 2018. Detta blev en het fråga i debatten, men kanske inte lika het som utgången i valresultatet. På grund av valets oklara resultat vet vi ingenting om vad, vem, vilka eller hur landet ska styras, vilket gör att arbetet med att bilda regering fortsätter tills vidare. Därmed fortsätter även vadslagningen om hur det ska gå.

/sveriges-riksdag.jpg

En spännande eftervalstid väntar

Ja, en spännande tid väntar, och sätter man den i ett intressant sammanhang ökar spänningen ytterligare. För den som har följt valet från första kampanj till dagens diskussioner, har kanske även lagt märke till saknaden av de icke befintliga diskussioner som ekar tomt mellan politiker och deras partier. Den ena vägrar att samarbeta och den andra vägrar att prata.

Att följa diskussionerna inför och efter valet är som att följa en idrottsmatch där det är fullkomligt omöjligt att sia om utgången; det bjuder inte så mycket spänning som man skulle önska. Så varför inte göra politik till något mer spännande än vad det är, genom att kombinera bevakningen av valresultatet med lite gambling!

Den som är insatt har fördelar

Den som väljer att betta på antalet ministrar som slåss och bråkar med varandra, förstår att det hela kan mynna ut i någonting mycket spännande. Den som dessutom är insatt i politiken har enorma fördelar, och kan på så vis vinna de riktigt höga vinsterna. Så för den som är intresserad och insatt - betting kan vara en väldigt rolig och underhållande form av vadslagning. För vem vet vem som blir partiets nästa talesperson, landets statsminister eller vem som bildar regering med vem/vilka?

Om man tror sig veta har man en enorm fördel om man väljer att vara med i vadslagningen. Med all sannolikhet blir det ännu roligare om man är flera som slår vad, kanske ett kompisgäng eller en arbetsgrupp. Då kan man dessutom diskutera och spekulera för att i slutändan kora en rättmätig vinnare. Varför inte följa dramat på nära håll och bidra till att spänningen stiger dag för dag! Ta chansen - satsa på den person eller det parti som anses ha störst chanser att vinna valet i Sverige 2022. Någon som är spännande, intressant, påläst och statsmannamässig nog att leda landet de kommande åren. Och eventuellt bidra till höga vinster i potten!