Betting - Betta online hos svenska bolag

Vi tänkte förklara lite kort för dig varför du skall välja betting på nätet istället för att spela hos Svenska Spel. För vi hoppas att du fortfarande inte spelar hos Svenska Spel? Om så skulle vara fallet är det på tiden att du tänker om och läser vad vi tycker och tänker om det statliga Svenska Spel.

Betting - Betta online hos svenska bolag

Det är bättre att spela online

Svenska Spel ägs av staten, det är alltså väldigt reglerat vilket inte spelbolagen på nätet är. För det första vinner du mindre hos Svenska Spel, det är ren fakta. Om du satsar på exakt samma matcher hos till exempel Svenska Spel som du satsar på hos Betsson så vinner du mer om du spelar hos det sistnämnda. Anledningen till detta är att Ladbrokes erbjuder bättre odds för dig. Till exempel om Hammarby IF möter Djurgården så ger Svenska Spel dig kanske 2,0 gånger pengarna på Hammarby medan Betsson ger dig 2,2 gånger pengarna. Det kan alltså skilja ganska stora summor, speciellt om man spelar på många matcher samtidigt.

Bättre spelutbud hos de utländska bolagen

En annan anledning till att spela online är spelutbudet. Spelutbudet är långt mycket bättre än Svenska Spel. Vad du än gillar kan du spela på. Det är ganska otroligt och det blir bara större och större. Du kan till och med köra betting på politik. Något som vi gillar att spela är live betting vilket betyder att du kan satsa på matchen fram tills att domaren blåser av. Men om du väljer att satsa live krävs det att du har is i magen och vet vad du sysslar med.

Du får en betting bonus

Förutom allt vi har nämnt ovan finns det även en välkomstbonus, alltså betting bonus, att hämta om du kommer in som en ny kund. Det finns inte ett enda bolag som inte erbjuder en bonus till sina nya spelare - förutom Svenska Spel.